2. kolo akvatlon lige

Nedjeljom  na bazenu Kolovare održava se ZOWL (Zadar opet water liga) u organizaciji Kluba daljinskog plivanja Donat Zadar. Naš klub se priključio ligi te u sklopu plivanja dodali smo trčanje i napravili popratnu „Akvatlon ligu“. Utrka akvatlona sastoji se od 1,5 km plivanja i 4 km trčanja. Postoji i manja utrka od 750 m plivanja i 1500 m trčanja.

Rezultati drugog kola su ispod. Sveukupno nastupilo je 11 natjecatelja. U muškoj konkurenciji drugo kolo za redom pobjedu odnio je Marko Jurin završivši utrku za 44 minute i 52 sekunde. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Elizabeta Mikolić sa vremenom 52 minute i 45 sekundi. U maloj utrci nastupilo je dvoje natjecatelja, Frane Surać (2007) završio je utrku za 19minuta i 14 sekundi i Sanja Vlahović koja je ciljem prošla za 21 minutu i 50 sekundi.

Rezultati:

              Rezultati 2.kola akvatlon lige

 

Liga se nastavlja do kraja ZOWL lige. Pozivamo sve zainteresirane plivaće i trkaće da nam se pridruže u ugodnom druženju na sljedeće kolo 30.7.  na bazenu Kolovare. Start utrke je u 10 sati, a prijave zapocinju u 9 sati.

NAJAVA:

 Ali prije toga organiziramo Prvenstvo Hrvatske u sprint Akvatnu koje obavezno morate sudjelovati. Više informacija naći ćete na linku:

http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/zadar-aquathlon-2017/

Foto galerija: 

Kategorija: