AKVATLON KUP 2017

Triatlon klub „TNT“  je suorganizator Zadar Open Water lige (ZOWL) koju organizira Klub daljinskog plivanja Donat Zadar. U sklopu ZOWL-a TK TNT organizira Akvatlon kup.

Akvatlon kup 2017 je u naravi produženi klasićni akvatlon (1500m plivanje i 4km trčanje), i sprint akvatlon ( 750 m plivanje – 1500m trčanje).


Mjesto okupljanja je bazen Kolovare. Utrka starta u sklopu ZOWL-a u 10h, a prijave počinju u 9:00 satiAkvatlon kup imati će 6. kola. Prvo kolo održat će se 2. srpnja a raspored utrka bit će pravovremo oglašavan na stranicama kluba. 

RASPORED UTRKA:

1.kolo – 2.7.2017

2.kolo – 16.7.2017

Opširnije...

Završila TNT akvatlon liga 2017

U nedjelju, 10. rujna održano je posljednje kolo TNT akvatlon lige, koja se održavala u sklopu ZOWL lige u organizaciji Kluba daljinskog plivanja Donat. Ukupno je održano 6 kola, a zadnje kolo je obilježeno dodjelom pehara pobjednicima u muškoj i ženskoj kategoriji u mini akvatlonu (750 m plivanja i 1 km trčanja) i akvatlonu (1500 m plivanja i 4 km trčanja). Kola su se održavala na bazenu na Kolovarima, s iznimkom jednog kola koje je održano na Ošljaku. Kako se liga održavala kroz cijelo ljeto i početkom rujna, vremenski uvjeti su bili različiti, a ponekad vrlo oštri, ali svi sudionici su uspješno završili utrke, uz manja odustajanja. Na kraju sezone, možemo biti zadovoljni organizacijom i veselimo se ponovnom održavanju lige sljedeću sezonu.

Opširnije...

NAJAVA: Posljednje kolo ZOWL-a i akvatlon kupa 10.9.2017

Ove nedjelje na bazenu Kolovare s početkom u 10:00 održat će se posljednje kolo Zadarske open water lige i akvatlon kupa 2017. U slučaju lošeg vremena start utrke pomaknut će se sat-dva do poboljšanja vremenskih uvjeta. Nakon utrke svi natjecatelji pozvani su na zajednički ručak, nakon kojega će se podijeliti pehari u apsolutnom poretku za žene i muškarce u obje utrke.

Opširnije...

2. kolo akvatlon lige

Nedjeljom  na bazenu Kolovare održava se ZOWL (Zadar opet water liga) u organizaciji Kluba daljinskog plivanja Donat Zadar. Naš klub se priključio ligi te u sklopu plivanja dodali smo trčanje i napravili popratnu „Akvatlon ligu“. Utrka akvatlona sastoji se od 1,5 km plivanja i 4 km trčanja. Postoji i manja utrka od 750 m plivanja i 1500 m trčanja.

Opširnije...